Om Oss Kontakt

OM OSS

Palmiye startade sin verksamhet inom byggbranschen 1998, med focus på Skandinavien, Europa och Mellanöstern. Efter att ha färdigställt världens största markisprojekt i Norge 2002, introducerade sig Palmiye på den internationella marknaden för markiser. Med focus på design och teknik, introducerade Palmiye 2004 deras första motoriserade pergola, 2006 introducerade man sedan en pergola som kan användas året runt.
2011 gick Palmiye in i ett sammarbete med Lugano Glass AS som är delvis ägd av det brittiska sällskapet Courage Investments. Palmiye har ett organiserat internationellt nätverk och finns i många länder världen över. De olika nationella kulturerna och deras unika arkitektoniska egenskaper är inspirationen för våra designers och detta uttrycks också i Palmiye produkter.
Palmiye handlar om innovation och känslomässigt arbete där vi skräddarsyr unika lösningar för våra kunder. Vi presenterar produkter som är långt ifrån jämförbara med befintliga lösningar då vi låter oss inspireras av världsberömda arkitekter och designers. Med våra 36 butiker spridda över fyra kontinenter, erbjuder Palmiye idag det bredaste urvalet av Pergoladesign och lösningar i världen.